Contact

Artistieke zaken & programmering

Voor alle vragen van musici, neem contact op met Saskia Meijs | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaalverhuur

Wil je een event organiseren in het Concertgemaal, neem contact op met Xander de Bruine | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie & werkplekken

Aanmeldingen en vragen over onze vaste- of flexwerkplekken / alle overige vragen | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Promotie 

Voor media zaken, neem contact op met Saskia Meijs | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Concerttickets

Voor vragen over tickets, strippenkaarten en donaties | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Adres & route

Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal zit op de kruising van Buiksloterdijk naar Landsmeerderdijk, op het terrein van Hoogheemraadschap. De ingang kun je bereiken door de helling naar beneden af te rijden, door het hek te gaan en voorlangs het nieuwe gemaal te lopen. 

Parkeren

Het Concertgemaal is goed bereikbaar per auto. Rondom het Concertgemaal is vrij parkeren. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen op eigen terrein.

Banner parkeren

Op de Landsmeerderdijk en Buiksloterdijk zijn voldoende gratis parkeerplaatsen te vinden op korte loopafstand. Klik op de bovenstaande kaart voor meer parkeerplaatsen.

Openbaar vervoer

Bus 34 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Tjalkstraat, dan nog 6 min. lopen
Bus 35 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Nageljongenstraat, dan nog 10 min. lopen

Informatie voor musici
Het Concertgemaal kan gebruikt worden als repetitieruimte in de avonden na 19:00 uur en in de weekenden dat er geen concerten plaatsvinden. Interesse? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.