Contact

Artistieke zaken & programmering

Saskia Meijs | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuur

Vera van Baal | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie & werkplekken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Promotie 

Gwendolyn Bolderink | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Adres & route

Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal zit op de kruising van Buiksloterdijk naar Landsmeerderdijk, op het terrein van Hoogheemraadschap. De ingang kun je bereiken door de helling naar beneden af te rijden, door het hek te gaan en voorlangs het nieuwe gemaal te lopen. 

Parkeren
Kom je voor een concert naar het Concertgemaal? Dan adviseren wij niet met de auto te komen. Er is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen op de dijk; deze 10 plekken zijn al snel vol. Je kan verderop, in de woonwijken De Bongerd of Banne Buiksloot parkeren. Daarna is het nog een aantal minuten lopen.

Openbaar vervoer
Bus 34 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Tjalkstraat, dan nog 6 min. lopen
Bus 35 - vanaf Metrostation Noorderpark naar bushalte Nageljongenstraat, dan nog 10 min. lopen

Informatie voor musici
Het Concertgemaal kan gebruikt worden als repetitieruimte in de avonden na 19:00 uur en in de weekenden dat er geen concerten plaatsvinden. Interesse? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.