Za. 16-05-15: Nachtgeluiden (avondconcert)

20.15 uur: Nachtgeluiden, een concert om van te dromen

In een sprookjesachtige setting begeleiden vijf topmuzikanten de geluiden van de nacht waarbij zij een breed repertoire ten gehore brengen: van klassiek tot modern. Het belooft een complete beleving te worden voor nieuwsgierigen die de aantrekkingskracht en de magie niet kunnen weerstaan.

Nachtgeluiden03 500w

Nachtgeluiden is ontstaan vanuit de fascinatie om de geluiden van de nacht muzikaal te interpreteren en te begeleiden. ’s Nachts komt de wereld tot rust, het tempo vertraagt en nieuwe energie herlaadt zich. De geluiden van gesprekken en de drukte van de dag stromen langzaam weg en maken plaats voor de relaxte en lome ambiance van de avond. En terwijl de schemering invalt, maakt ook de natuur zich langzaam op voor het vallen van de duisternis. De ruimte van het Concertgemaal vormt het decor van Nachtgeluiden, samen met de ervaringen en gedachten die de nachtelijke bezoekers van het concert met zich meebrengen. Deze bijzondere sfeer in combinatie met de schoonheid van de zaal maakt het concert tot een totaalervaring die alle zintuigen prikkelt.

Nachtgeluiden02 500w

Het kleine, klassiek georiënteerde ensemble zal het nachtelijk decor muzikaal begeleiden. De trompettist, André Heuvelman, is de bedenker van het idee om muziekliefhebbers samen te brengen en onder te dompelen in een unieke ambiance. De musici van Nachtgeluiden hebben internationaal hun sporen verdiend als solisten, maar ook bij de grote orkesten en het Nederlands Blazers Ensemble.

Met:
Andre Heuvelman - trompet
Johan van der Linden - saxofoons
Henry Kelder - piano
Wilmar de Visser - contrabas

Nachtgeluiden01 500w

Zaterdag 16 mei

18:00 : Diner
20:15 : Avondconcert

Concert
Volwassenen: € 15,-
Kinderen: € 7,50

Diner
€ 35,- per diner (incl. 2 glazen wijn/bier/fris)
€ 12,50 per kinderdiner (7-12 jaar)
Er zijn nu ook combinatie tickets te koop voor concert en diner!

Reserveren via knop 'Tickets bestellen?' op deze pagina, diner tickets zijn alleen geldig in combinatie met een concertkaartje.