Za. 17-04-21: Ensemble Lumaka [GEANNULEERD]

LET OP: dit concert is i.v.m. de corona-maatregelen geannuleerd en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Een wonderschoon theatraal concertprogramma rondom de Nederlandse componiste Rosy Wertheim.
In 1929 vertrok Rosy Wertheim voor een aantal weken naar Parijs om daar de bekendste componisten van haar tijd te ontmoeten. Ze zou uiteindelijk zes jaar blijven en in haar woonkamer tal van salon-avonden houden; een trefpunt voor een bonte verzameling kunstenaars.

20210417 1000wFoto: Sarah Wijzenbeek

Ensemble Lumaka nodigt u uit op een salonavond bij Rosy in het Parijs van de jaren dertig waar u in goed gezelschap verkeert van beroemde componisten, schrijvers, filosofen en acteurs.
Op het programma staan composities van Rosy Wertheim, Jacques Ibert, André Jolivet, Darius Milhaud, Maurice Ravel en Claude Debussy.
Allez, viens!

Met:
Saskia Viersen (viool, teksten), Miriam Overlach (harp), Jana Machalett (fluit), Martina Forni (altviool), Charles Watt (cello), Wilfred van Peppel (regieadvies), Hiekelien van den Herik (tekstadvies)

Tickets en informatie:

In verband met de corona-maatregelen (check hier onze corona richtlijnen voor bezoekers) hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen.

Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten te bestellen via onze webshop.