Vr. 09-07-21: Dulfer & Witteveen

Dit concert start om 20:00 uur (let op dit is een andere tijd dan eerder gecommuniceerd) met een beperkt aantal bezoekersplaatsen.

Het Zomerweekend in het Concertgemaal gaat meteen energiek van start met deze twee aanstormende talenten in de zeer bijzondere combinatie fagot en saxofoon.

Fagottist Thomas Dulfer en saxofoniste Deborah Witteveen wonnen op jonge leeftijd prijzen bij het Prinses Christina Concours en werden onderscheiden met de Classic Young Masters Award.

20210321 1000w v2Foto: Rachel Ecclestone

Een hechte vriendschap en samenwerking ontstond nadat zij elkaar leerden kennen bij het Jong NBE, de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble.
Door hun bijzondere samenstelling en met nieuwe -en veelal eigen- arrangementen in een bonte mix van stijlen maken zij inmiddels furore in het Nederlandse muzieklandschap.
De fagot en saxofoon vormen zich om tot strijkers, zangers en blazers in muziek van o.a. Purcell, Poulenc en Piazzolla.

Zie voor meer informatie:

Voorproefje

www.dulferenwitteveen.com 

Tickets en informatie:

Dit concert was gepland in maart 2021, maar is door de coronacrisis verplaatst naar 9 juli 2021. De aanvangstijd voor dit concert is 20:00 uur (let op dit is een andere tijd dan eerder gecommuniceerd).

In verband met de corona-maatregelen (check hier onze corona richtlijnen voor bezoekers) hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen.

Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten te bestellen via onze webshop.