Zo. 21-06-20, 15:30h: Artist Pianoduo Martje van Damme & Inés Costales [Live Stream]

Het Artist Pianoduo ontstond in 2018. De Spaanse pianiste Inès Costales en de Nederlandse pianiste Martje van Damme ontmoetten elkaar tijdens de wekelijkse groepslessen van David Kuyken. Beiden woonachtig in Amsterdam deelden ze het plezier in het samenspelen.

20200621 03 01

Sinds 2018 hebben ze op meerdere locaties in Nederland concerten gegeven, waaronder het Herman van Veen centrum in Soest. Ook geven ze regelmatig concerten binnen de Stichting Muziek in Huis. Met een voorliefde voor Frans repertoire willen ze het publiek meenemen en de schoonheid van dit repertoire ten gehore brengen. Op het programma staan werken van onder meer Ravel, Chabrier, Poulenc en Debussy.

Programma:

Zondag 21 juni zullen Martje en Inès in het Concertgemaal Ma mère l’oye van Maurice Ravel laten horen en de Sonata voor piano vierhandig van Francis Poulenc.

M. Ravel - Ma mère l'oye
I Pavane de la Belle au bois dormant
II Petit Poucet
III Laideronnette, Impératrice des pagodes
IV Les entretiens de la Belle et de la Bête
V Le jardin féerique

F. Poulenc - Sonata
I Prelude
II Rustique
III Finale

Tickets en live stream:

Er is een beperkt aantal stoelen beschikbaar voor bezoekers, voor het symbolische bedrag van € 2,50 per ticket incl. servicekosten. Er zijn uitsluitend tickets te koop voor de hele middag. >>uitverkocht<<

Zondag 21 juni om 15:30 uur is de live stream te zien via: concertgemaal.nl/live

De Dag van de Muziek is mede mogelijk gemaakt door:

Logo Rotary Noord