Za. 28-09-19: Duo Reijseger & Bosgraaf

Toen vijf jaar geleden de verbouwing van het Concertgemaal in volle gang was, liet de wereldberoemde cellist Ernst Reijseger voor het eerst muziek klinken in het toen nog vervallen gemaal. Hij begon piepend en knarsend – alsof het roest van de machines moest afkomen –, maar zijn spel klonk al snel geolied, vlammend, virtuoos en ontroerend mooi.


Op deze dag, precies vijf jaar na de officiële opening, is hij samen met vriend en blokfluitist Erik Bosgraaf de seizoensopener. Ze improviseren er op los rond het werk van een klassieke reus. Samen keren ze terug naar de basis: Bach. Maar dan wel helemaal anders.

20190928

Foto: Jelmer de Haas

Cellist en componist Ernst Reijseger staat bekend om zijn avontuurlijke performances, waarin hij constant de interactie aangaat met collega’s op het podium, het publiek en de omgeving om hem heen. Samen met blokfluitist Erik Bosgraaf, in wie hij een avontuurlijke en virtuoze gelijke heeft gevonden, speelt hij een hedendaags Bach-programma. Beide musici spelen over de hele wereld en werken samen met artiesten uit verschillende, zo niet alle disciplines.


Vier met ons het vijfjarig bestaan van het Concertgemaal! Met een speciaal 'Lustrumticket' krijgt u niet alleen toegang tot het concert, maar ook een stuk taart, een glas prosecco, en een drankje tijdens de pauze. Bovendien steunt u met dit ticket het Concertgemaal, zodat we de komende vijf jaar weer bijzondere, avontuurlijke concerten kunnen organiseren.

 

Tickets en informatie:

  • De aanvangsttijd voor dit concert is 20:30 uur.
  • Lustrumticket (inclusief taart, prosecco, en pauzedrankje) : €41,50 per ticket incl. servicekosten. Inlooptijd voor taart en prosecco: vanaf 19:30 uur  >>UITVERKOCHT<<
  • Natuurlijk verkopen we ook normale tickets: €21,50 per ticket incl. servicekosten >>UITVERKOCHT<<