Za. 23-03-19: Trio Bardac

De beroemde sonate voor fluit, altviool en harp uit 1916 droeg Claude Debussy op aan zijn vrouw Emma Bardac als dank voor de goede zorgen tijdens zijn ziekte in de laatste jaren van zijn leven. Dit nieuw opgerichte trio heeft zich vernoemd naar deze goede verzorgster en richt zich voornamelijk op het Franse repertoire dat in de vroege twintigste eeuw gecomponeerd is en zoekt daarbuiten naar avontuurlijke verbindingen met muziek uit andere tijden en stijlperiodes. Uw ziel wordt danig muzikaal verzorgd in dit concert waar iedereen in alle opzichten van opknapt!

20190323 triobardac2 500w

Trio Bardac bestaat uit Raymond Honing (fluit), Manuel Visser (altviool) en Annemieke IJzerman (harp)

Raymond Honing

Raymond Honing behoort tot een nieuwe generatie musici die hun energie voor een groot deel wijden aan zowel oude als nieuwe muziek. Na drie studies aan het Conservatorium van Amsterdam, te weten fluit, traverso en kamermuziek, begon hij een carrière die drie eeuwen muziek omvat.

Manuel Visser

Manuel Visser is niet alleen een begenadigd altist in barok-en hedendaagse ensembles, maar timmert inmiddels ook hard aan de weg als dirigent in Nederland en daarbuiten.

Annemieke IJzerman

Annemieke IJzerman is als bevlogen muzikante regelmatig te horen in solorecitals waarbij ze de pedaalharp als veelzijdig solo-instrument laat horen. Zij heeft een aantal vaste ensembles en is een graag geziene gast-harpiste bij o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, het Residentie Orkest, Amsterdam Sinfonietta en het Orchestre Philharmonique de Luxembourg.

Programma:

  • Glinka 'Drei Russische lieder'
  • Fauré 'Dolly suite' in een (splinternieuwe) bewerking van Kjell Hählen
  • Dubois 'Terzettino'
  • Debussy 'Childrens corner' in een bewerking van Carlos Salzedo
  • Debussy Sonate voor trio

De aanvangstijd voor dit concert is 20:15 uur.
Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten.