Eenmaal Andermaal

Graag nodigen wij je uit voor EENMAAL ANDERMAAL: zomers concert, vrolijke crowdfunding en zonnige cocktailparty.

Enerzijds is dit evenement de muzikale afsluiting van ons derde seizoen, met opnieuw 10 prachtige voorstellingen voor klassiekliefhebbers. Anderzijds heeft EENMAAL ANDERMAAL een doel. Het Concertgemaal wordt al drie jaar gemaakt door de liefde voor muziek, veel inspiratie en tal van vrijwilligers, én met een uiterst klein budget.

Tot nu huren wij telkens alles wat we nodig hebben in, om u een bijzondere theaterervaring te kunnen bieden. Op zondag 18 juni - van 14:00 tot 18:00 gaan we pogen we ons eigen materiaal te verwerven, zodat we voortaan meer in onze programmering kunnen investeren. We willen het spannendste muziektheater van Amsterdam worden, met uw hulp!

Daarom is het hoogtepunt van deze dag EENMAAL ANDERMAAL VOOR HET CONCERTGEMAAL. Een veiling waarbij we een collectie bijzondere objecten en ervaringen onder de hamer brengen, zodat we binnenkort onze eigen theaterstoelen en theaterlicht hebben. En misschien zelfs wel een eigen geluidsinstallatie.

Zondag 18 juni is dus een dag met een missie: het kleinste klassiekpodium van Amsterdam een grootse toekomst geven. Wij hopen op je komst!

Om ervoor te zorgen dat het ontvangst zo soepel mogelijk verloopt, vragen wij je om je aan te melden (klik hier).

Het tijdsverloop van het programma is als volgt:
  14:00-14:30 uur: inloop
  14:45-15:15 uur: concert
  15:30-16:15 uur: veiling
  16:15-16:30 uur: concert
  16:30-18:00 uur: cocktails
Verder zijn er de hele tijd allerhande (verkoelende) drankjes en versnaperingen te koop en kan ieder zich verpozen in de tuin.

Hieronder een impressie van de kavels.
Of download onze veilingcatalogus!

Catalogus small


Kavel 001 - Ilperveld Safari
In oostzaner jol met fluistermotertje met een stapel pannenkoeken en vlierbloesemlimonade vogels spieden, plantjes determineren of heerlijk picnicken je kan zelf varen of gevaren worden, vaarkaart van het ilperveld en kompas worden meegeleverd.

kavel001 v2
- Maximaal 2 personen (met stuurvrouw)
- Maximaal 3 personen (zelf varen)
Bied mee vanaf: € 40,-


Kavel 002 - Elpee Privé
Een leuke en niet te missen kavel is 004 - ELPEE PRIVÉ!
kavel004 1
Een Concertgemaal concert, exclusief voor u vastgelegd op een unieke zwarte schijf, met persoonlijke hoes. Een uniek exemplaar, handgesigneerd!
Bied mee vanaf: € 80,-


Kavel 003 - Bezoek vioolbouwer Guust François
Een kijkje achter de schermen in de wondere wereld van de viool-en cellobouw!

Kavel003 v2
De internationaal gerenommeerde vioolbouwer Guust François heet u en 5 gasten van harte welkom in zijn Amsterdamse atelier. François is opgeleid in het epicentrum van dit ambacht, Cremona, en heeft jaren gewerkt in New York. 
Op een door u gekozen datum kunt u zo veel vragen stellen als u maar wilt, uiteraard met een heerlijk Italiaans kopje koffie of glaasje Italiaanse wijn in de hand. En misschien mag u zijn nieuwste aanwinst ook even uitproberen?
 
Zie ook het filmpje
Bied mee vanaf: € 65,- (per groep van max. 6 personen)


Kavel 004 - Concert-Jenever
Onze eigen Vincent Beekman, multi-talent: muziekliefhebber, projectontwikkelaar, voorzitter en ook nog jeneverstoker.

kavel008 01kavel008 02

Drie flessen speciaal gestookte Concert-Jenever, uit de genummerde Gouden Graanserie, worden ter veiling ingebracht.
Bied mee vanaf: € 30,- (per fles)


Kavel 005 - Rondleiding Artis Bibliotheek
Nog een topstuk wat ter veiling wordt gebracht: een bezoek aan de Artis Bibliotheek. Eén van de meest bijzondere bibliotheken ter wereld; in een 19e eeuwse boekenzaal met uitzicht op de dierentuin krijgen we een keuze te zien uit boeken en prenten uit de periode vanaf eind middeleeuwen tot 1900.

Kavel 005

Stap je deze bibliotheek binnen, dan stap je de geschiedenis in. Linnaeus, Maria Sybilla Merian, Wallace, Darwin, Napoleon. En van nu: Redmond O'Hanlon, Boudewijn Büch, al die befaamde namen kleven aan deze hermetische plek.

Persoonlijke twee uur durende rondleiding door conservator Hans Mulder zelf, voor maximaal 10 personen. Op 27 juni a.s. tussen 15:00 - 17:00 uur. Bieden maar!
Bied mee vanaf: € 120,- (per groep van max. 10 personen)


Kavel 006 - Cultuurhistorische woningscan
Laura Roscam Abbing: Naar aanleiding van mijn boeken over interieurs van woonhuizen (1880-1940) krijg ik vaak vragen over authentieke onderdelen in huis. Daarom ontwikkelde ik met het Cultureel Erfgoed Collectief de cultuurhistorische woningscan. De woningscan blijkt een handig hulpmiddel te zijn voor verbouwingen en onderhoud, maar ook voor de verkoop van een huis. Daarnaast blijkt je interieur vaak veel interessanter dan je dacht en ontdek je details die je eerder niet zag.

kavel014
Voor de veiling bied ik een cultuurhistorische woningscan aan met daarin o.a. aandacht voor decoratieve vensterglas. We maken we een rondgang door het huis langs alle authentieke onderdelen en beantwoord ik vragen, zoals de vraag of iets het restaureren waard is. Na de rondgang stuur ik een lijst met de authentieke details en foto’s hiervan.
Bied mee vanaf: € 60,-


Kavel 007 - AIR CnC
Dit kavel is een topstuk!
Een overnachting in het Concertgemaal voor 2.

kavel001
Cultuur en Concertgemaal, en heel veel schone Air. Heerlijk slapen in Het Concertgemaal.
Voor het inslapen zachte pianoklanken, de volgende ochtend een verrukkelijk ontbijtje.
Bied mee vanaf: € 120,-


Kavel 008 - Foto-workshop anders kijken!
In de workshop ‘anders kijken' ga je in drie stappen ervaren dat kijken meer is dan iets waarnemen. Kijken is loslaten, jezelf verrassen, spelen, open staan voor, over ‘jezelf’ heen kijken. Durf je deze uitdaging aan? Bied dan op deze inspirerende workshop!

kavel009 02
- Voor wie? Iedereen die anders durft te gaan kijken
- Benodigdheden? Geen
- Maximaal aantal deelnemers? 6 (3 x 2 deelnemers)
- Wanneer? Zondagmiddag 16 juli 2017 van 13:00-16:00 uur
- Waar? In het Concertgemaal
- Resultaat? 2 A4-formaat afdrukken van je beste foto’s
Bied mee vanaf: € 40,- (per 2 deelnemers, 3 deelkavels)


Kavel 009 - Concertgemaal LOVE SEAT
Terwijl iedereen rechtop zittend op een calvinistische stoel het concert beleeft, zitten jij en je partner op de exclusieve luxe love seat die een concert tot zinnelijke beleving maakt. Op de eerste rang uiteraard, vooraan, direct tegenover de musici.

kavel009 v2

Jouw persoonlijke skybox op de grond. Met een glas bubbels onder handbereik.
Bied mee vanaf: € 75,-


Kavel 010 - Portretinterview door Wessel Simons
Wat is er dan mooier om je website op te fleuren met een persoonlijk portretinterview wat je kunt delen met (potentiële) opdrachtgevers, familie en vrienden? Responsive Media (Wessel Simons) biedt een persoonlijk gesprek aan van ca. 1 uur en een persoonlijk verhaal van ca. 1 A4.
kavel011 Wessel Simons is sinds 2011 zelfstandig journalist. Hij interviewde bekende en onbekende mensen (van Amy Winehouse tot Herna Verhagen van PostNL) en schrijft o.a. voor Elsevier, Management Team, FD en Intermediair.
Bied mee vanaf: € 80,-


Kavel 011 - Vitaal in het Gemaal
Is het u wel eens opgevallen hoe vitaal u zich voelt in het Concertgemaal?
Is het het licht? Of de muziek, het groen om het gebouw, de homemade taart of toch de ontmoeting met andere concertgangers?
 
Hoe dan ook: Vitaliteit is een actueel thema bij veel organisaties. Door stress - die het werk met zich mee brengt - willen veel mensen in goede conditie blijven. Niet alleen fysiek, maar met name ook mentaal.

kavel011 v2
Vindt u het ook belangrijk om uw eigen veerkracht te behouden en.... kunt u wel wat support gebruiken?
Dan is dit veilingstuk echt wat voor u!
Ingrid biedt een coachingsgesprek aan van 1,5 uur; de basis hiervoor is een Vitaal-scan. Deze scan is niet medisch, maar scoort aan de hand van 9 items uw vitaliteit. U gaat met meer inzicht en een actieplan weer naar huis.
 
Ingrid is gedragskundige en werkt als freelance coach onder andere bij de Nationale Politie en het Gemeente Vervoer Bedrijf.
www.yourcoachatwork.nl
Bied mee vanaf: € 70,-


Kavel 012 - Jobien Juridisch
Heeft u een conflict met de overheid, bied dan nu op het gratis juridisch advies van gemaaljurist.   
U krijgt vier uur werktijd en de basis voor een bezwaar of beroepsschrift aangereikt om uw recht te verdedigen.

kavel012
Adviesburomonster is wereldberoemd in Amsterdam vanwege de successen in omverwerping van het rondvaartkartel en de verdediging van de vrijheid van de bier-fietsende medemens. Een scherpe juridische analyse kan baanbrekende gevolgen hebben!
Bied mee vanaf: € 150,-


Kavel 013 - Meditatieconcert met Avi Adir
In juni treedt hij op in Moskou, maar in oktober is hij in het Concert-gemaal, Avi Adir, de uit Israel afkomstige -multi-instrumentalist en zanger die over de hele wereld optreedt met -meditatieve muziek. Een exclusief concert met tantrische muziek en -wonderlijke instrumenten zoals de -Indiase Bansuri, de Armeneense Duduk, de Japanse Shakuhachi en de Egyptische Ney.

kavel013 v2
Bied mee vanaf: € 250,- (concert voor max. 30 personen, datum in overleg)


Kavel 014 - Mama Kenia
Hakuna Matata! Kookworkshop voor 10 personen, onder leiding van Liz, ofwel: Mama Kenia.

kavel014 v2

Mama Kenia is een sociale onderneming die het culinaire met het het culturele verbindt. Je vindt hun producten o.m. bij het Mandela Huisje en bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Mama Kenia regelt het.
Bied mee vanaf: € 250,- (kookworkshop voor 10 personen)


Kavel 015 - Havenmanoeuvres Scheepswijs
U houdt van zeilen maar bent het droogvallen zat. Onze zeilexpert Marianne van der Linde, van Scheepswijs onderwijst u in havenmanoeuvres.

kavel016

U leert aanleggen in de moeilijkste hoekjes van de haven!
Bied mee vanaf: € 70,-


Kavel 016 - Vaartocht mooi Mokum
Ontdek bijzonder Amsterdam vanaf het water. Vaar langs unieke plekken waar de rondvaartboot niet komt. De kapitein van de 'Tante Leen' is een trotse, geboren en getogen, Amsterdammer met veel kennis van zijn stad. Hij zal tijdens de tocht leuke wetenswaardigheden delen. Een onvergetelijke ervaring!

kavel018
- max. 5 personen
- duur: 2,5 uur
- inclusief drankje
Bied mee vanaf: € 70,-


Kavel 017 - Diner Privé
Eén van de hoogtepunt van de veiling is kavel 017 het Diner Privé!

kavel002 01kavel002 02
Verras 10 van uw vrienden, familieleden of zakenrelaties met een elegant en intiem diner in Het Concertgemaal.
Stijlvol gedekte tafels, geruisloze bediening, kaarslicht en de heerlijkste spijzen en dranken.
Bied mee vanaf: € 200,-


Kavel 018 - Smullen maar... taart!
Mara, banketbakker en patissier van het ambachtelijke BakkenMaar maakt de heerlijkste taarten. Een zo'n supertaart waar je met zo'n 12 mensen van kunt genieten komt bij ons onder de hamer.

kavel019

BakkenMaar: http://www.bakkenmaar.com/
Bied mee vanaf: € 20,-


Kavel 019 - Workshop Luchtdirigeren
Luchtdirigeren is als een Maestro plaatsnemen op de bok en je helemaal overgeven aan wat de muziek in je losmaakt. Richard van Roessel is de 1e NL Kampioen Luchtdirigeren en geeft met zijn Maestroclass workshops aan jong tot erg oud... De workshop is perfect voor teambuilding en als bedrijfsuitje. Zijn motto met Maestroclass: Uit je hoofd, in je lijf en door je dak!

kavel019v2

Deze kavel is een workshop tot 25 personen, mogelijk in het Concertgemaal of een zelf gekozen locatie in de regio Amsterdam. Huur van de locatie zit niet in de kavel.
Bied mee vanaf: € 175,-


Kavel 020 - Concertgemaal foto op dibond
Selecteer samen met onze huisfotografe Esther van Nie de Concertgemaal Foto van het Jaar, seizoen 2016-2017: de foto waarover iedereen de loftrompet steekt en die een speciale snaar bij je raakt.

kavel020

Deze foto krijgt een plaats aan jouw wand, in huis of kantoor. Een prachtige afdruk van de liefde voor klassiek op grootformaat dibond, alleen voor jou.

Bied mee vanaf: € 60,-


Kavel 021 - Rondje Vredespaleis
Een rondleiding voor twee personen in een van de mooiste en meest bijzondere gebouwen, maar ook een van de meest onbekende.

kavel021

Een kijkje achter de schermen in een gebouw boordevol kunst en ambacht van over de hele wereld, waar ieder detail het bekijken waard is en wat tegelijkertijd de zetel is van het Internationaal Hof van Arbitrage.
Bied mee vanaf: € 20,-


Kavel 022 - Industrieel Erfgoed Tour door Noord
Een verlaten scheepshelling, een enorme hal met verroest materiaal en verlaten kades. Dat is het rauwe randje dat Noord nog steeds heeft.

kavel022

Wil je weten hoe het er aan toe ging in het roemrijke scheepsbouwverleden? Bied dan op dit kavel en laat je verrassen tijdens de tour Industrieel erfgoed in Noord! Er kunnen max. 6 mensen mee met Yvonne Kroon van http://www.kroontours.nl
Bied mee vanaf: € 35,- (per groep van max. 6 personen)