Zo. 11-07-21: Rogério Bicudo

Om 14:00 en 16:00 uur met een beperkt aantal bezoekersplaatsen.

Een prachtige afsluiter van een nieuw begin!

Gitarist Rogério Bicudo (Br) is een zeer getalenteerd instrumentalist, componist en zanger met een herkenbaar eigen geluid en een voorliefde voor directe expressiviteit en prachtige melodieën. Hij combineert de precisie van de kamermuziek met de gepassioneerde kracht van de volksmuziek. Vanavond neemt hij solo en speciaal voor u een verfrissende duik in zijn bijzonder muzikaal universum.

20200619 1000wPepe Ainsua Photography

Bicudo studeerde aan de Escola de Música Villa–Lobos in Rio de Janeiro om vervolgens klassiek gitaar te studeren bij Odair Assad. Later verhuisde hij naar Spanje om zijn klassieke gitaarstudie te vervolgen aan het Conservatorium van Madrid. Naast andere muziekstijlen is Bicudo een begenadigd vertolker van de ‘Choro’. Zijn eigenzinnige gitaarspel leent zich uitstekend voor dit muzikale genre waarbij klassieke elementen zich vermengen met prachtige melodielijnen en een polyritmiek die zo kenmerkend is voor de traditionele Braziliaanse muziek.

Tickets en informatie:

Om voldoende afstand te kunnen houden wordt het concert twee keer uitgevoerd met een beperkt aantal bezoekersplaatsen. De aanvangstijden voor deze concerten zijn 14:00 en 16:00 uur. De concerten zullen kort worden ingeleid door een Robby Faverey: multi-instrumentalist en kenner van de Braziliaanse muziekcultuur.

In verband met de corona-maatregelen (check hier onze corona richtlijnen voor bezoekers) hebben wij alleen enkele en dubbele plaatsen op 1,5 meter in de zaal beschikbaar. Per transactie zijn daarom maximaal 2 tickets (voor gezinsleden) te bestellen.

Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten te bestellen via onze webshop.