Nieuwe datum volgt: Rogerio Bicudo & Friends

Dit laatste concert van ons seizoen brengt u meteen in zomerse sferen!

Gitarist Rogerio Bicudo (Br) is een zeer getalenteerd instrumentalist, componist en zanger met een herkenbaar eigen geluid en een voorliefde voor directe expressiviteit en prachtige melodieën. Hij combineert de precisie van de kamermuziek met de gepassioneerde kracht van de volksmuziek. Vanavond neemt hij met een keur aan bijzondere muzikanten een verfrissende duik in zijn bijzonder muzikaal universum!

20200619 1000w

Bicudo studeerde aan de Escola de Música Villa–Lobos in Rio de Janeiro om vervolgens klassiek gitaar te studeren bij Odair Assad. Later verhuisde hij naar Spanje om zijn klassieke gitaarstudie te vervolgen aan het Conservatorium van Madrid.

Naast andere muziekstijlen is Bicudo een begenadigd vertolker van de ‘Choro’. Zijn eigenzinnige gitaarspel leent zich uitstekend voor dit muzikale genre waarbij klassieke elementen zich vermengen met prachtige melodielijnen en een polyritmiek die zo kenmerkend is voor de traditionele Braziliaanse muziek.

Tickets en informatie:

De aanvangstijd voor dit concert is 20:30 uur.

Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten.

Wist u dat u ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)