Za. 22-06-19: Minho Jeong & Maurice Lammerts van Bueren

Deze nachtegaal doet u uitgeleide bij alweer het laatste concert van dit seizoen!
Minho Jeong is een fantastische, jonge, Zuid-Koreaanse countertenor en een nieuw licht aan het oude muziek firmament! Samen met begenadigd liedbegeleider Maurice Lammerts van Buren vormt hij de geweldige afsluiter van dit seizoen.

20190622 MinhoJeong 500w

Minho Jeong maakte als countertenor zijn debuut in 2012, in de Hohe Messe van Bach met de Bachsolist’s Seoul, onder leiding van Masaaki Suzuki. Daarna zong hij talloze Bach cantates en passies met bekende musici, zoals o.a. Masaaki Suzuki, Masato Suzuki, Ryo Terakado, Pascal Bertin, Jos Vermunt, Mike Fentross and Sigiswald Kuijken. Hij kwam trad op in diverse grote muziekhuizen, waaronder Dallas Opera Theater, Lotte Concert Hall, Seoul Art Center, en Tokyo Opera City Concert Hall.

In 2016 voerde zijn voorliefde voor de Barokmuziek hem naar Europa om aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag zijn studie te vervolgen. Met Rita Dams, Peter Kooij, Pascal Bertin, Robin Blaze, en Dorothee Mields als docenten vervolgt hij zijn passie als Bach specialist.

In samenwerking met Maurice Lammerts van Bueren werkt hij nu ook aan een romantisch liedrepertoire. En waar kan zo’n recital nu beter aarden dan in het Concertgemaal? Schubert, Schumann, Strauss en Vaughn Williams staan op het programma.
Een must-hear voor alle liedliefhebbers!

Een korte trailer met liedfragmenten vindt u hier: trailer

Programma:

Minho Jeong & Maurice Lammerts van Bueren

De aanvangstijd voor dit concert is 20:15 uur.
Prijs: € 21,50 per ticket incl. servicekosten.