Za. 30-09-17: Margarida de Amaral, Joeri de Graaf & Rafael Fraga (middag)

Bossa’s en samba’s van Hollandse en Portugese grond!
Zodra zangeres Margarida de Amaral begint te zingen, kunt u zich alleen nog maar overgeven aan saudade; het onvertaalbare woord voor melancholie en heimwee. Geflankeerd door de twee topgitaristen Joeri de Graaf (Nl) en Rafael Fraga (Por.) kunt u heerlijk mijmeren over uw vakantiegevoel dat geweest is of nog (ooit) gaat komen. In het Concertgemaal schijnt deze middag sowieso de zon!
Bekijk hier de sneak preview en het interview met Margarida.Rafael Fraga groeide op op de Azores (Portugal) en woont sinds 10 jaar in Nederland. Hij bespeelt zowel de Portuguse als de Spaanse (klassieke) gitaar. Als muzikant en arrangeur werkte hij met diverse gerenommeerde artiesten en gezelschappen. De laatste jaren focust hij op zijn eigen project waarin hij Portugese met Braziliaanse muziek mengt: 'fado meets bossa nova'.
www.rafaelfraga.com

Joeri de Graaf speelt, schrijft en doceert muziek. Hij is mede-oprichter van Nineyards Audio, maakt muziektheatervoorstellingen bij Flint en speelt in de band van fadozangeres Daisy Correia. De afgelopen jaren werkte hij samen met uiteenlopende artiesten en gezelschappen, waaronder Maarten van Roozendaal, Lilian Vieira, Ernst Reijseger en Martin Fondse.
www.joeridegraaf.nl 

Aanvang: 16:00 uur
Prijs: € 15,- + € 1,50 servicekosten per ticket

18:00 uur diner
20:15 uur avondconcert Carte Blanche Ernst Reijseger