Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR 

Vr. 14-12-18: Tweede editie Open Concertbak

Nieuw in het Concertgemaal!

Op vrijdagavond 14 december a.s. is de tweede Open Concertbak; de open bak voor akoestische muziek.

banneropenconcertbak v2 500w

Schrijf je hier in als publiek of artiest! Meer info vind je hier

Voor de Open Concertbak op 14 december zijn nog enkele plekken in de programmering vrij!
Dus heb je altijd al eens in het Concertgemaal willen optreden of wil je iets nieuws uitproberen? Meld je aan via het inschrijfformulier!

De overige drie data zullen op een nader te bepalen vrijdagavond in februari, maart en april 2019 plaatsvinden. Houd onze de website in de gaten!


Za. 15-12-18: Het Kerstverhaal 6+ (middagconcert)

Een warme Kerstmiddag met sopraan Klaartje van Veldhoven voor de hele familie vanaf 6+! Kijk hier voor meer info en ticket.


Concert Voucher voor nieuwe bewoners Klein Kadoelen

Hurks biedt alle nieuwe bewoners van Klein Kadoelen een prachtig concert aan in het mooiste podium van Amsterdam- Noord, Het Concertgemaal. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u hiervoor een Concert Voucher. Klik hier om deze Voucher in te wisselen.


Over ons

Het Concertgemaal is gevestigd in één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers uit de omgeving en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Vast of flexibel, er zijn meerdere abonnementsvormen. Daarnaast kun je er afspraken hebben en vergaderingen houden. Je werkt met gelijkgestemden uit de buurt, er is heerlijke koffie en een landelijk gevoel.

concerten

Ook biedt het Concertgemaal een podium waar liefhebbers van klassieke muziek tien keer per jaar kunnen genieten van concerten van hoge kwaliteit. Deze optredens onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door een persoonlijke presentatie van de musici, te midden van de industriële en intieme sfeer die het gemaal uitademt. De schoonheid van dit oude gemaal, de groene omgeving, de heldere akoestiek en de aanwezigheid van de Steinway vleugel versterken elkaar op deze bijzondere plek!

Het gemaal is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Stadsherstel heeft het gebouw met behulp van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Bureau Broedplaatsen en Stadsdeel Noord gerenoveerd en gaat deze prachtige locatie voor een periode van 25 jaar beheren.

Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam


Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal. Het NMF draagt bij aan de ontwikkeling van muzikaal talent door hoogwaardige instrumenten ter beschikking te stellen aan honderden musici.

LogoNMF