Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR v2 1000w 


Za. 20-06-20: Rogerio Bicudo & Friends

Beste bezoekers van het Concertgemaal! Het programma van het Concertgemaal wordt i.v.m. de coronacrisis tot 1 juni verschoven naar een nader te bepalen tijdstip, maar Duo Ebano, Seldom Sene en Astori Amsterdam komen zeker nog naar ons toe. Iedereen die al tickets heeft gekocht voor deze concerten krijgt bericht van ons. We houden jullie op de hoogte!

Het eerst volgende concert zal het optreden zijn van Rogerio Bicudo & Friends op 20 juni; iets om je nu al enorm op te verheugen. Alvast een hoopgevend en troostrijk voorproefje hieronder. Houdt moed allemaal!

Klik hier voor meer informatie en tickets.


Werkplek in het Concertgemaal

Klink hier voor meer informatie over onze werkplekken.


Met korting naar onze concerten?

Wist u dat u ook een strippenkaart kunt kopen? Met een strippenkaart koopt u vijf of tien concerttickets die een jaar geldig blijven:

€ 91,50 voor vijf tickets (€ 18,30 per ticket i.p.v. € 21,50)

€ 171,50 voor tien tickets (€ 17,15 per ticket)

Klik hier om uw strippenkaart te kopen.


Concert Voucher voor nieuwe bewoners Klein Kadoelen

Hurks biedt alle nieuwe bewoners van Klein Kadoelen een prachtig concert aan in het mooiste podium van Amsterdam-Noord, Het Concertgemaal. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u hiervoor een Concert Voucher. Klik hier om deze Voucher in te wisselen.


Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal.

LogoNMF