Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR 


Vier met ons het vijfjarig bestaan van het Concertgemaal!

Wij bestaan vijf jaar en om dat te vieren verkopen we speciale 'Lustrumtickets'! Met dit ticket krijgt u niet alleen toegang tot het concert op zaterdag 28 september, maar ook een stuk taart, een glas prosecco, en een drankje tijdens de pauze. Bovendien steunt u met dit ticket het Concertgemaal, zodat we de komende vijf jaar weer bijzondere, avontuurlijke concerten kunnen organiseren. Klik hier voor meer informatie over het concert en om uw ticket aan te kopen.


Concert Voucher voor nieuwe bewoners Klein Kadoelen

Hurks biedt alle nieuwe bewoners van Klein Kadoelen een prachtig concert aan in het mooiste podium van Amsterdam- Noord, Het Concertgemaal. Bij de sleuteloverdracht ontvangt u hiervoor een Concert Voucher. Klik hier om deze Voucher in te wisselen.


Over ons

Het Concertgemaal is gevestigd in één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers uit de omgeving en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Vast of flexibel, er zijn meerdere abonnementsvormen. Daarnaast kun je er afspraken hebben en vergaderingen houden. Je werkt met gelijkgestemden uit de buurt, er is heerlijke koffie en een landelijk gevoel.

concerten

Ook biedt het Concertgemaal een podium waar liefhebbers van klassieke muziek tien keer per jaar kunnen genieten van concerten van hoge kwaliteit. Deze optredens onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door een persoonlijke presentatie van de musici, te midden van de industriële en intieme sfeer die het gemaal uitademt. De schoonheid van dit oude gemaal, de groene omgeving, de heldere akoestiek en de aanwezigheid van de Steinway vleugel versterken elkaar op deze bijzondere plek!

Het gemaal is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Stadsherstel heeft het gebouw met behulp van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Bureau Broedplaatsen en Stadsdeel Noord gerenoveerd en gaat deze prachtige locatie voor een periode van 25 jaar beheren.

Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam


Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal. Het NMF draagt bij aan de ontwikkeling van muzikaal talent door hoogwaardige instrumenten ter beschikking te stellen aan honderden musici.

LogoNMF