Contact

Artistieke zaken & programmering
Saskia Meijs | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Community manager:  werkplekken & overige info
Charyssa Daudt | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0628643609

Verhuur
Ingrid Boerbank | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Adres & route
Landsmeerderdijk 213, 1035 PV Amsterdam

Het Concertgemaal zit op de kruising van Buiksloterdijk naar Landsmeerderdijk, op het terrein van Hoogheemraadschap. De ingang kun je bereiken door de helling naar beneden af te rijden, door het hek te gaan en voorlangs het nieuwe gemaal te lopen. 

Parkeren
Kom je voor een concert naar het Concertgemaal? Dan adviseren wij niet met de auto te komen. Er is een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen op de dijk; deze 10 plekken zijn al snel vol. Je kan verderop, in de woonwijken De Bongerd of Banne Buiksloot parkeren. Daarna is het nog een aantal minuten lopen.

Openbaar vervoer
Bus 34 - vanaf station Amsterdam Centraal (IJ-zijde) naar bushalte Tjalkstraat, dan nog 6 min. lopen
Bus 35 - vanaf station Amsterdam Centraal (IJ-zijde) naar bushalte Molenwijk, dan nog 8 min. lopen
Bus 38 - vanaf Buiksloterwegveer (overkant Amsterdam CS) naar bushalte Nageljongenstraat, dan nog 10 min. lopen

Informatie voor musici
Het Concertgemaal kan gebruikt worden als repetitieruimte in de avonden na 19.00 uur en in de weekenden dat er geen concerten plaatsvinden. Interesse? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.