Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR

Za. 20-10-18: Mascha van Nieuwkerk & Jeff Heijne
Misschien kent u celliste Mascha van Nieuwkerk van haar wekelijkse optreden bij Podium Witteman met de huisband Fuse? Tijdens dit bijzondere optreden in het Concertgemaal vormt zij een hele nieuwe combinatie met flamenco-gitarist Jeff Heijne. Mascha en Jeff hebben elkaar nog niet zo lang geleden ontmoet en deze zomer is 'een nieuwe liefde opgebloeid'.

Een primeur in het Concertgemaal waar hopelijk nog veel meer moois uit voortvloeit! Mis het niet!

Koop je tickets voor dit concert hier.


Nieuw in het Concertgemaal!
Op vrijdagavond 9 november a.s. gaat de eerste Open Concertbak van start; de eerste open bak voor akoestische muziek.

banneropenconcertbak v2 500w

Schrijf je hier in als publiek of artiest! Meer info vind je hier. Op 9 november 2018 zijn er inmiddels genoeg aanmeldingen van artiesten. Het is alleen mogelijk om voor 14 december in te schrijven.

Allemaal naar het Concertgemaal!


Het Concertgemaal is gevestigd in één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers uit de omgeving en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Vast of flexibel, er zijn meerdere abonnementsvormen. Daarnaast kun je er afspraken hebben en vergaderingen houden. Je werkt met gelijkgestemden uit de buurt, er is heerlijke koffie en een landelijk gevoel.

concerten

Ook biedt het Concertgemaal een podium waar liefhebbers van klassieke muziek tien keer per jaar kunnen genieten van concerten van hoge kwaliteit. Deze optredens onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door een persoonlijke presentatie van de musici, te midden van de industriële en intieme sfeer die het gemaal uitademt. De schoonheid van dit oude gemaal, de groene omgeving, de heldere akoestiek en de aanwezigheid van de Steinway vleugel versterken elkaar op deze bijzondere plek!

Het gemaal is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Stadsherstel heeft het gebouw met behulp van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Bureau Broedplaatsen en Stadsdeel Noord gerenoveerd en gaat deze prachtige locatie voor een periode van 25 jaar beheren.

Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam


Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal. Het NMF draagt bij aan de ontwikkeling van muzikaal talent door hoogwaardige instrumenten ter beschikking te stellen aan honderden musici.

LogoNMF