Het Concertgemaal

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR

Za. 15-09-18: Jeroen van Vliet MOON TRIO Programma: Earth – Time
Het Concertgemaal zet meteen hoog in dit seizoen met deze zinderende aftrap! Pianist Jeroen van Vliet staat bekend om zijn lyrische stijl en heldere klank op de piano.
Als pianist, maar ook als componist, treedt hij op met een breed scala aan artiesten van over de hele wereld, o.a. Paul van Kemenade, Eric Vloeimans, Eric van der Westen, Yuri Honing, Simin Tander, Bob Malach, Kenny Wheeler, John Zorn, Norma Winstone, Charly Mariano en Erkan Ogur.
In 2014 kreeg Van Vliet de hoogste Nederlandse onderscheiding in de jazzwereld, de Boy Edgar Prijs.

Koop je tickets voor dit concert hier.


Allemaal naar het Concertgemaal!


Het Concertgemaal is gevestigd in één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers uit de omgeving en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Vast of flexibel, er zijn meerdere abonnementsvormen. Daarnaast kun je er afspraken hebben en vergaderingen houden. Je werkt met gelijkgestemden uit de buurt, er is heerlijke koffie en een landelijk gevoel.

concerten

Ook biedt het Concertgemaal een podium waar liefhebbers van klassieke muziek tien keer per jaar kunnen genieten van concerten van hoge kwaliteit. Deze optredens onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door een persoonlijke presentatie van de musici, te midden van de industriële en intieme sfeer die het gemaal uitademt. De schoonheid van dit oude gemaal, de groene omgeving, de heldere akoestiek en de aanwezigheid van de Steinway vleugel versterken elkaar op deze bijzondere plek!

Het gemaal is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Stadsherstel heeft het gebouw met behulp van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Bureau Broedplaatsen en Stadsdeel Noord gerenoveerd en gaat deze prachtige locatie voor een periode van 25 jaar beheren.

Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam


Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal. Het NMF draagt bij aan de ontwikkeling van muzikaal talent door hoogwaardige instrumenten ter beschikking te stellen aan honderden musici.

LogoNMF