Het Concertgemaal

Zaterdag 25 november: een middagconcert met pure zang en wonderschone klanken van de harp, door Luciana Cueto en Emma Huysser (So el Ençina).
's Avonds (let op, aanvang 21:00 uur !) gaat de nieuwe voorstelling van het Vespucci Strijkkwartet in première. Prachtige werken van o.a. Borodin en Janaçek in combinatie met pakkende filmbeelden. Achterdocht en moord? Strijkkwartet en film!
Bestel hier tickets voor het middagconcert, diner of avondconcert


Koop een stoel!

Heeft u onze veiling op 18 juni gemist, maar wilt u toch nog een bijdrage leveren? Koop dan voor ons een stoel zodat wij volgend seizoen deze niet steeds hoeven te huren en u lekker kunt zitten. U kunt hier een stoel kopen; € 30,- voor een stoel zonder naam of € 50,- voor een stoel met uw naam erop!


Het Concertgemaal is gevestigd in één van de mooiste locaties van Amsterdam Noord: het oude gemaal aan de Landsmeerderdijk. Gerenoveerd en omgetoverd tot een schitterende werkplek voor creatieve ondernemers uit de omgeving en tegelijkertijd het eerste podium voor klassieke muziek in Noord. Vast of flexibel, er zijn meerdere abonnementsvormen. Daarnaast kun je er afspraken hebben en vergaderingen houden. Je werkt met gelijkgestemden uit de buurt, er is heerlijke koffie en een landelijk gevoel.

concerten

Ook biedt het Concertgemaal een podium waar liefhebbers van klassieke muziek tien keer per jaar kunnen genieten van concerten van hoge kwaliteit. Deze optredens onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door een persoonlijke presentatie van de musici, te midden van de industriële en intieme sfeer die het gemaal uitademt. De schoonheid van dit oude gemaal, de groene omgeving, de heldere akoestiek en de aanwezigheid van de Steinway vleugel versterken elkaar op deze bijzondere plek!

Het gemaal is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Stadsherstel heeft het gebouw met behulp van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Bureau Broedplaatsen en Stadsdeel Noord gerenoveerd en gaat deze prachtige locatie voor een periode van 25 jaar beheren.

20170610211804 JvD DSC 9595 HDR

Het Concertgemaal - Landsmeerderdijk 213 - 1035 PV Amsterdam


Het Concertgemaal wordt o.a. ondersteund door het het Nationaal Muziekinstrumentenfonds. Dit fonds heeft de prachtige Steinway vleugel in bruikleen gegeven aan het Concertgemaal. Het NMF draagt bij aan de ontwikkeling van muzikaal talent door hoogwaardige instrumenten ter beschikking te stellen aan honderden musici.

LogoNMF